Welcome slaves

Welcome slaves

Tuesday, June 9, 2015

My summer wishlist / Můj letní wishlist

Summer is my favorite season and swimming suits are my kind of obsession.. my sexy body has never enough of them! Just admit it: the look on me in hot bikiny is divine! ;)
and all you piggies can do is worship from distance.. because in your pathetic life will never be place for such woman like me. You have NO CHANCE even in your dreams! :D
HOWEVER, I have a good news for you. You may be useful at least by paying as low moneyslaves and living wallets.
Here are links for items which I want for this season.
If you loser wish to notice you, do not ignore your only chance to take place in my life - as living wallet.

(Protože léto je moje nejoblíbenější období a např. plavky jsou takové moje úchylka.. mé krásné tělo jich nemá nikdy dost! Uznejte sami, že pohled na mě v bikinách je božský.. a jediné co můžete, je akorát tak slintat, protože na ženu jako jsem já se nezmůžete ani ve snu.. ALE mám pro vás jednu dobrou správu - něco pro mě přeci jen udělat můžete - posloužit coby služky, otroci, živé peněženky!
Jak už víte x let doufám?!Zde vám napíši linky na věci, které si chci na letošní letní sezónu
pořídit.. pokud chcete, abych si vás všímala i nadále, radím vám.. aby jste je neignorovali, loseři.. ;) )

1.  http://www.divissima.it/mini-bikini/en/sport-leopardo/7625-leopardo-top-angie-1.html (size S) + http://www.divissima.it/mini-bikini/en/sport-leopardo/7619-leopardo-dolly-bottom.html (zaplaceno otrokem "děvkou")

2. http://www.divissima.it/mini-bikini/en/adelle-fucsia/8377-adelle-fucsia-roma.html (size S) + http://www.divissima.it/mini-bikini/en/adelle-fucsia/8391-adelle-fucsia-skirt.html (zaplaceno otrokem "děvkou")

3. http://www.divissima.it/mini-bikini/en/jeans/6423-shorts-denim.html (size S)

4. http://relleciga.sk/index.php?route=product/product&path=61_69&product_id=292&limit=100 (vel. S)

Vše je již zaplaceno. Ale já chci víc vy ubohé atrapy mužů! Budete makat až se z vás bude kouřit a já vás budu zneužívat tak, že se budete moct jen plazit u mých nohou a děkovat.. nic než děkovat! ;)

Everything is already paid for. But I want MORE you pathetic dummies of men! you will work hard, and I will misuse you so that you will just crawl at my divine feet and thank Me.. just thank Me! ;)

No comments:

Post a Comment