Welcome slaves

Welcome slaves

Friday, November 22, 2013

Co je finanční otroctví?

Finanční otrok [money slave] je otrok jež platí své Paní pravidelně finanční částky, většinou takový vztah probíhá na dálku, přes Internet a Paní a otrok se nemusejí nikdy setkat osobně.

Finanční otroctví rozhodně není o nějaké fér výměně-něco za něco, pokud je otrok dobrým bankomatem jeho Majitelka mu může věnovat trochu pozornosti, ale zda - to záleží jen na ni. Obě strany si to uvědomují.

Finanční otroctví je v podstatě jen další fetish, otrok odevzdává své Majitelce určitou část svého platu, kterou by jako svobodny člověk mohl použít na něco jiného, vzdává se tím části svého pohodlí ve prospěch své Paní. Celé toto je spojeno s velkou dávkou ponížení což je to hlavní co fin. otroky vzrušuje. Ponížení je také většinou to jediné co otrok za odměnu dostane, kupříkladu své Paní sloužit roky a ona ho celou dobu může jen přehlížet a vysmívat se mu, za což on ji za to bude stále milovat a pokorně sloužit. Některé finanční dominy ale své otroky dokáží odměnit-většinou nějakým fetišem [použité spodní prádlo, ponožky, punčochy, botky apod.], občasným telefonickým hovorem, chatem a jedna z nejvzácnějších odměn je samozřejmě osobní setkání třeba i spojené s možností jít se svou Paní nakupovat a samozřejmě - platit za ni.


No comments:

Post a Comment